Nyhedsbrev med MailChimp og WordPress

Det er super nemt at opsætte et nyhedsbrev på din WordPress hjemmeside eller webshop. Der findes masser af gratis nyhedsbrev-tjenester der ude, som du kan koble på din WordPress hjemmeside. I denne guide vil jeg prøve at vise dig, hvordan du gør det med MailChimp.

MailChimp er et stykke software, som du kan bruge til at sende mails ud med. MailChimp findes i en gratis version, som jeg vil bruge i denne guide.

Integrationen med WordPress fungerer på den måde, at du via din WordPress hjemmeside indsamler e-mails, som så automatisk sendes til MailChimp, hvorfra du kan udsende nyhedsbreve.

Jeg vil ikke vise i detaljen, hvordan du opsætter MailChimp, det findes der nemlig masser af guides til på nettet. I stedet vil jeg vise, hvordan du kobler MailChimp til din WordPress side, så du kan begynde at indsamle e-mails til dit nyhedsbrev.

Det første du skal gøre er at oprette en konto hos MailChimp. En konto hos MailChimp er som standard gratis, og de fleste kan nøjes med denne gratisversion. Du kan oprette en gratis konto her. Når du har oprettet en konto hos MailChimp, skal du som det første have oprettet en liste, hvortil du automatisk kan tilføje e-mails, som skal modtage dit nyhedsbrev.

Du opretter en mail-liste ved at gå til ”Lists” i MailChimp og derefter ”Create list”.