Om forfatteren

Mit navn er Thomas Mørch Iversen, og jeg er forfatteren bag WordPress manualen. Jeg har siden 2010 udviklet og vedligeholdt en lang række hjemmesider og webshops i WordPress, og det er denne erfaring med systemet, som jeg giver videre til dig i min manual.

Jeg er idémanden bag NemProgrammering.dk, hvor jeg i mange år har undervist i blandt andet WordPress. Det er indtil nu blevet til over 50 danske videolektioner om WordPress – videoer som i dag anbefales og anvendes til undervisning på STX, HHX, HTX, HG og HF samt på de danske erhvervsskoler. Senest har jeg på NemProgrammering.dk udgivet et avanceret WordPress kursus, hvor jeg blandt andet underviser i, hvordan man udvikler sine egne plugins og temaer til WordPress. Man kan vist roligt sige, at WordPress er mine store passion, og jeg brænder for at udbrede og styrke kendskabet til systemet.

Jeg driver også bureauet NPWS.dk, hvor hovedfokus er på hjemmesider og webshops lavet i WordPress. I denne sammenhæng har jeg blandet andet været med til at udvikle WordPress-løsninger for en række større virksomheder, deriblandt fagforbundet FOA. Mit seneste projekt hedder WeTeach.dk, som som er en platform for online kurser indefor kreativitet og hobby. Denne side er selvfølgelig også lavet i WordPress 😉

Spørgsmål? kontakt mig direkte her: Kontakt