Sådan indsætter du logo i dit WordPress Tema

Header – indsæt logo

Header menupunktet finder du typisk også, når du trykker ”Tilpas”. Header-billedet bruges forskelligt fra tema til tema, men på rigtig mange temaer, så er header-billedet ensbetydende med logoet. Det er altså ofte under header, at du skal kigge, hvis du skal indsætte et logo på din side.

Mange temaer har også deres egen indbyggede logofunktion, og på disse kan det derfor være, at header-billedet er et billedet der indsættes et andet sted, end der hvor logoet sidder. Et eksempel kan være Secretly.dk, som er en webshop der blandt andet sælger billig glidecreme. Denne side benytter sig af et tema, hvor der findes et en menu der hedder “Theme Options”. Under denne menu er der mange muligheder, blandt andet mulighed for at indsætte logo – måske har dit tema også denne mulighed? Nedenfor ses, hvordan det ser ud på Secretly.dk´s WooCommerce webshop.

logo Billig glidecreme logo

 

Mit bedste råd er at prøve dig frem, og se hvor billedet bliver indsat – det værste der kan ske er, at det ikke ser så pænt ud, og så fjernet du bare billedet igen.

I mit tema kan jeg indsætte logo via header funktionen, og det vil jeg derfor gøre nu.