Sådan kan du tilføje anmeldelser eller udtalelser på dine WordPress sider

Driver du en WordPress side, hvor du sælger en ydelse, et produkt eller en oplevelse, så giver det ofte god mening at eksisterende kunder kan give en en anmeldelse eller en udtalelse.

Det er selvfølgelig altid en bede ens kunder skrive en anmeldelse på f.eks. Trustpilot, men vil du gerne have fuld kontrol over dine anmeldelser, så kan det ofte være en fordel at modtage dem direkte på ens egen side.

Til dette findes der flere gode plugins og i f.eks. WooCommerce er der i forvejen en indbygge kommentar/anmeldelse funktion på alle produkter.

Men har du f.eks. en side, hvor du sælger f.eks. en oplevelse, som ikke er et WooCommerce produkt, så skal der et plugin til.

Her kan pluginnet Strong Testimonials anbefales.

Det er et gratis plugin, som bruges af flere tusinde WordPress-brugere. Du kan f.eks. se det “In Action” på dansk WeTeach.dk, som har det implementeret på alle deres kurser. Se det kan her på deres fotokursus, hvor kursister, der har været igennem fotokurset kan skrive om deres oplevelse og give det 1 til 5 stjerner.

Pluginnet er meget fleksibelt, og det fungerer på den måde, at du har henholdsvis en formular, hvor du kan modtage anmeldelser/udtalelser og en visning, som viser de anmeldelser du har fået i en given kategori.

Du kan opsætte flere formularer som modtager anmeldelser til samme kategori, og dermed kan du indsamle anmeldelser på flere sider til det samme produkt eller ydelser. Alle disse anmeldelser kan så vises i en og samme visning.

Du kan implementere formularerne og visningerne via simple shortcodes, og det er således meget nemt og fleksibelt at indsamle anmeldelser og viser dem forskellige steder på din side.

Man kan vælge om man ønsker om folk skal kunne give stjerner, hvormed det bliver en form for anmeldelse eller om det blot skal være muligt at oprette en udtalelse.

Alt kommer ind i din WordPress, og du kan altid slette de usaglige anmeldelser samt opsætte regler for om anmeldelser bliver publiceret med det samme eller først efter du har kigget dem igennem.