Sådan tilføjer du Google Ads tracking kode til din WordPress side

Google ads tracking

Der findes idag to muligheder for at få besøgende på ens hjemmeside.

Enten betaler man for dem via Google Ads eller også forsøger man at rangere organisk på Google ved hjælp af SEO.

Google Ads koster selvfølgelig penge, men har du ikke tid til at vente på at Google begynder at placere dig højre i søgeresultaterne, så er det den bedste måde hurtigt at få besøgende på din side.

I denne artikel vil du lære, hvordan du implementerer Google Ads tacking på din side, så du kan begynde at annoncere på med Google Ads.

Det første du skal gøre er at få fat på din Google Ads Tracking kode. Denne får du via din konto i Google Ads. Følg disse steps for at finde koden:

  1. Vælg “værktøjer og indstillinger”
  2. Vælg “konverteringer”
  3. Tryk på + og opret website
  4. Udfyld skema i henhold til, hvad du vil tracke
  5. Vælg “Installer tagget selv”

Herefter får du et stykke kode, som du skal indsætte på alle dine sider i WordPress.

Den nemmeste måde at gøre dette på er at installere et plugin, som indsætter kodestykker for dig i headeren på alle sider. Her kan du f.eks. bruge dette plugin.

Så snart du har taget dit kode-stykke og indsat det i din header, er du klar til at sætte annonceringen i gang i Google Ads, og trafik du får fra Google Ads, vil nu blive tracket på din side.

Husk på, at hvis du vil have helt præcis tracking af f.eks. specifikke køb eller handlinger, så kræver det yderligere opsætning. Denne guide dækker således kun den grundelæggende tracking på tværs af din WordPress side. Du kan f.eks. søge hjælp til en professionel opsætning her.